19. setkání

13.02.2013 18:35

Po setkáních, která se točila pouze kolem příprav na vystoupení na přehlídce Divadlo dětem jsme se opět sešli na běžné zkoušce.

Přišla se mezi nás podívat nová holčička. Přivítali jsme se s ní a myslím, že mezi nás rychle zapadla. Nejprve jsme se rozmluvili a zopakovali rozmlouvadla a jazykolamy. Protože nechceme zapomenout všechna naše vystoupení tak jsme si je rovnou zopakovali. Protože už jich je celkem dost tak nám to zabralo většinu času zkoušky.

Nakonec jsme si vyzkoušeli jestli děti stále sami doma pracují na svém sebezlepšení. Jako dechové cvičení si děti zopakovali říkadlo Oře, oře Jan... no a abych pravdu řekl, moc dobré výsledky nepředvedly. Je to škoda protože práce s dechem je důležitou součástí herecké přípravy. Z tohoto důvodu zakládám na těchto stránkách novou rubriku "Stálá příprava", kam budeme přidávat různé věci, které by si měly děti opakovat kdykoli a stále.

Abych nezapoměl, na konci schůzky čekala na děti sladká odměna za odehraná vystoupení. Na stránkách fotogalerie se můžete podívat na videa z těchto vystoupení.

Co jsem na schůzce zapoměl připomenout je, že kvůli začátku nového pololetí začínáme vybírat nový příspěvek na Divadelní školičku.